The Luma Team

Hola! Som el LUcas i la MAria, fundadors de LUMA. La innovació, la passió, la qualitat, l’empatia i el treball en equip són els nostres valors. Ens apassiona la nostra feina i volem formar part del vostre projecte, tot creant un equip que remi en la mateixa direcció per aconseguir junts tot el que ens proposem. Nosaltes tenim clar que la vostra marca és única i volem ajudar-vos a donar-li la rellevància que es mereix.

Logo de Luma

Maria Bassegoda

La Maria és cofundadora de Luma i especialista en comunicació i xarxes socials. Sempre al dia de les noves tendències, aposta per la formació continuada en aquestes dues especialitats i també en l’àmbit de l’emprenedoria. Si voleu que les vostres xarxes socials siguin una extensió real del vostre negoci i transmetin els valors i serveis de la vostra marca, la Maria és la professional que necessiteu!

Logo de Luma

Lucas Puerta

El Lucas és cofundador de Luma i especialista en estratègia digital i creació de pàgines web i e-commerce. Té una àmplia formació en aquestes dues disciplines i també en l’àmbit de l’emprenedoria. Apassionat de les noves tecnologies i la innovació, des de fa dos anys que es forma en tecnologia Blockchain. Si voleu una pàgina web increïble i ben posicionada, ell és el professional que busqueu!

“Your brand is born to stand out”